Over ons

OVER ONS

Al meer dan 9 jaar verwelkomen wij alle levensgenieters in onze prachtige, huiselijke privé wellness.

Na een grondig marktonderzoek waarbij we met vol enthousiasme verschillende saunacenters hebben bezocht maakten we een lijst van alle mooie en goeie ideeën. Van daaruit hebben we Aqua Viva ontworpen tot wat het nu is!

We hebben oog voor hygiëne en comfort van onze bezoekers!


Wij leggen de nadruk op de innerlijke mens, relaxen, tijd nemen voor elkaar... Maar we kunnen ook helopen als het even wat moeilijker gaat. Met Bioresonantietherapie kunnen we heel wat mensen helpen om terug meer in balans te zijn. Lees meer....


De wellness:

We zorgen steeds voor een vriendelijk onthaal en geven met alle plezier uitleg en een kleine rondleiding. Zodat je helemaal tot rust kan komen en je nergens zorgen over te maken.


De buitenjacuzzi met zijn buffersysteem (conform Vlarem wetgeving) zorgt steeds voor proper en lekker warm water. De sauna is ruim, en beschikt over een groot deel panoramisch glas zodat je je niet "opgesloten" voelt! In de sauna liggen verschillende hulpstukken om wat confortabeler te zitten/liggen. De heerlijke geur van de sauna emmer zorgt voor de totaalbeleving van wellness. De jacuzzi is overdekt zodat je in alle weersomstandigheden kan genieten!


De trekemmer zorgt voor de afkoeling na je sauna moment, heerlijk toch? Of durf je niet?


Onze stoomcabine met eucalyptusgeur is gewoon zalig als je een verkoudheid hebt of liever vochtige lucht hebt!


De infraroodrelax is nog niet veel gezien in wellnesscentra, maar wij hebben hem gekozen omdat hij ergonomischer is dan een infraroodcabine, beter voor de rug dus! De infraroodwarmte is een echte weldaad voor je spieren en gewrichten.


Alles is in harmonie met de nadruk op de natuur.


Zo staat er achter de wellness een prachtige statige eik waar we s'avonds verlichting laten op schijnen. Deze prachtige eik heb ik zelf als kind uitgezocht samen met de juf in het eerste leerjaar.We plantten een eikel in een potje. Ik kwam thuis met mijn mini-eikje en vroeg aan mama: "waar mag ik mijn boom zetten?" "zet die maar in de tuin" zei mama!


Een vraag die ons dikwijls gesteld word is: "Genieten jullie zelf ook soms nog in jullie eigen wellness?"

Het antwoord hierop is: JAAAAAAA !!!!! Natuurlijk genieten wij graag in onze wellness, en dat zal altijd zo blijven. Het is trouwens heel belangrijk dat we zelf ook regelmatig controles uitvoeren, en dat is de plezantste manier hiervoor ;)


Heb je een vraag of wil je een afspraak vastleggen?

Stuur dan een smsje. Van zodra ik kan geef ik graag een antwoord! 0478 94 59 16


Voor wie liever direct wenst te boeken, klik hier!


Tot binnenkort!

Team van Aqua Viva


Privé parking

Aqua Viva is rustig gelegen in een doodlopende straat... Een echt verborgen paradijs dus!


Parkeren kan voor de deur!


Zoek je andere leuke activiteiten in de buurt of een goed restaurant?

We helpen graag!

Supervriendelijk onthaal

We vinden persoonlijk contact heel belangrijk.

We geven met alle plezier een rondleiding in de wellness en je kan er al je vragen stellen.


Van harte welkom!