Home

Aqua Viva

Healh & wellness

Ervaar het gelukzalige wellness gevoel en beleef luxe qualtity time,

want je bent het waard!

Aqua Viva is gelegen te Sijsele Damme in een zeer rustige, doodlopende straat.

Er is nergens inkijk zodat u ongestoord en in alle rust kan genieten van de sauna, stoomcabine, infrarood relax en heerlijke buiten jacuzzi.

Bij Aqua Viva vinden we het belangrijk dat er een huiselijke, gezellige en romantische sfeer hangt. We zijn klantvriendelijk en geven met alle plezier een rondleiding door onze wellness en geven tips voor een goede sauna ronde.

Ook hygiene staat bij ons steeds als belangrijk punt bovenaan! Zo werken we met een buffersysteem en een zandfilter van 700 kilo zand om het water steeds te filteren en te reinigen.

Er is steeds 3 keer zoveel water in omloop om te garanderen dat het water proper en lekker warm blijft.

We poetsen met zorg tussen elk arrangement!

 

Onze sauna staat op 80 graden. We hebben steeds een emmer met water zodat u wat meer vocht in de sauna kunt "gooien" Je kan gemakkelijk liggen of zitten. Ook handige rug en neksteuntje zorgen voor uw comfort!

Last van stramme spieren, lage rugpijn, gewrichtspijn, moeheid, koude voeten,... Bezoek regelmatig de sauna en voel hoe je je terug beter gaat voelen! Door te zweten voer je ook je afvalstoffen waardoor je gezonder en fitter gaat worden. Je lichaam verhoogd van temperatuur en wil je temperatuur terug doen dalen. Hiervoor hebben we veel caloriën nodig, dus ja, door een saunabezoek ga je calorieën verbranden.

 

Beleef je ZEN-moment!

 

Heerlijk genieten met z'n twee in onze professioneel therapeutisch bad...

Even wegdromen....

Kies bij Aqua Viva je eigen arrangement en geniet van het leven!

 

Aqua Viva, woestinestraat 8

8340 Sijsele

0478/ 94 59 16

BE0540534973

Tel : 0478/ 94 59 16

E-mail: info@aqua-viva.be